CurlySalon

Messoterapie faciala

Este o descoperire revolutionara in tratamentul facial, cu efecte spectaculoase in imbunatatirea aspectului tenului. O simpla aplicare a substantelor active prin mezoterapia faciala are o eficacitate spectaculoasa de rejuvenare a pielii, absortia acestora fiind de pana la 95 % , obtinundu-se astfel rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

Datorita penetrarii in profunzime a principiilor active, rezultatul este mentinut pe o perioada mai lunga de timp. Messoterapia virtuala are numeroase beneficii, printre care efectul de lifing facial si tratarea cu succes a ridurile de expresie.

Cum functioneaza?

Numita si electroporatia, foloseste impulsuri electrice scurte si controlate care dilata porii cu pana la 400 % si transporta la nivelul dermului si epidermului anumite tipuri de curenti. Datorita principiilor utilizate, patrunderea substantelor active si concentrate in piele mentin eficienta pe o perioada lunga de timp.

Cum ma ajuta Messoterapia?

  • Rezultatele apar inca de la prima sedinta;
  • Se reduc vizibil ridurile, liniile fine si cicatricile;
  • Efecte de lunga durata;
  • Se reface si imbunatateste structura pielii;
  • Hidratarea pielii la nivel celular;
  • Tratament pigmentat, cat si pentru alte pete;
  • Efect de lifting facial pe termen lung;

Testarea tenului

Iti identificam tipul de ten si necesitatile acestuia. In plus iti stabilim gratuit schema de tratament la venirea in salon.

Servicii garantate

CurlySalon, detine aparatura de ultima generatie si produse calitative pentru ca tu sa te bucuri de o sedinta reusita!

Ne gandim la tine!

Echipa salonului este dornica sa te asculte si sa te ajutem, stim ca fiecare ten este diferit, asa ca ne dorim ca tu sa ai parte de cea mai buna experienta. 

Programeaza-te la o sedinta

Completeaza formularul de mai jos si trateaza-ti tenul intr-un mod corect si benefic! In acest moment avem o oferta speciala pentru tine!

Pret oferta: 320 RON 150 RON

Ne poti contacta si la urmatoarele numere de telefon:

( +40 771 220 950 / +‎0 31 431 3524 )

Adresa salon: Ion Pilat nr4 Bucuresti

Daca iti doresti sa ai un ten sanatos, programeaza-te cat mai repede pentru un tratament CurlySalon. Oferta este limitata!

Formular pentru programare messoterapie