Livrari & Retur

Produsele comandate se livrează în toată tara, în sistem door-to-door în localitățile deservite de FAN Courier. Pentru localitățile care nu se pot selecta ca adresa de livrare se aplica tarife suplimentare de transport. In acest caz va vom contacta pentru stabilirea unei metode alternative de livrare.

Produsele se afla in ambalajul original al producătorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pâna la livrare.

Taxe de livrare

1. În București
Plata cu cardul sau OP (ordin de plata) : 10,00 lei pentru primul kg. /destinaţie + 0.80 lei pentru fiecare kg suplimentar.

2. În țară (localitățile deservite de rețeaua FAN Courier)
Plata cu cardul sau OP (ordin de plata) : 10,00 lei pentru primul kg. /destinaţie + 0.80 lei pentru fiecare kg suplimentar.

In cazul în care plata se efectuează în sistem ramburs, la valorile prezentate mai sus se adaugă 5,00 Lei reprezentând taxa fixa de ramburs.

Valorile de mai sus nu includ TVA.

Livrea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 Lei.

De menționat faptul ca în cazul plații cu OP, produsele vor fi expediate clientului după ce se are evidenta intrării banilor in cont.

Pentru comenzi de peste 20 de produse (în limita stocului disponibil) contactați-ne pentru o oferta personalizata.

Livrările se fac de Luni pana Vineri în intervalele orare 10:00 – 18:00, iar Sambată în intervalele orare 10:00 – 14:00.