Suport clienti

Intrebari frecvente despre produse & servicii

Daca intrebarea ta nu se afla aici, ne poti scrie la adresa de email: contact@curlysalon.ro

Consultanta privind look-ul tau

Nemo enim ipsam voluptatem voluptears aspernatur.

Sistem de programari online rapid

Nemo enim ipsam voluptatem voluptears aspernatur.

Cum cumpar?

Link pagina ” Cum cumpar ? ” detaliat

1. Coșul de cumpărături

Din bara de meniu alegeți categoria de produse.

Pentru a va ușura alegerea, în pagina de întâmpinare se afla link-uri rapide către produse, clasificate conform celei mai potrivite utilizări bazate pe experienta îndelungata a CurlySalon.

Adăugați produsul în cos prin apăsarea butonului “Adaugă în cos”

Coșul poate fi oricând vizualizat și/sau revizuit.

2. Detalii de livrare si facturare

Dacă sunteți client vechi, introduceți e-mailul dvs și parola contului

Dacă este prima data când comandați de la noi, creați-vă un cont prin introducerea unei adrese de e-mail valide și a unei parole.

Introduceți adresa de facturare. În cazul în care sunteți persoana juridica, este necesar sa introduceți datele firmei.

3. Preferințe de plata

Alegeți modalitatea preferata de plata.

În cazul plaților cu cardurile acceptate nu exista nici un comision suplimentar.

În cazul plaților ramburs se percepe o taxa suplimentara de procesare de 5 Lei + TVA, evidențiata in factura

În cazul plații cu O.P. veți primi factură proformă după care comanda se va procesa doar după primirea banilor în cont, suma specificata pe factura proformă

4 Modalitati de livrare

Livrarea se face prin serviciu de curierat FAN Curier, in reteaua de acoperire. Daca adresa de livrare este aceeași cu cea de facturare, bifați doar căsuța ce indica acest lucru. Dacă adresa este diferită, va rugam sa o introduceți aici. In cazul in care adresa de livrare nu se afla in raza de acoperire a FAN Curier va vom contacta pentru stabilirea unei metode de livrare alternative.

5. Alte informații/observații

Vă rugam sa specificați orice considerați ca este necesar pentru buna desfășurare a livrării, ex. Interval orar pentru livrare.

6. Finalizare comanda

Bifați sau debifați căsuțele corespunzătoare din josul paginii, verificați încă odată detaliile, după care apăsați butonul “TRIMITE COMANDA”

Dacă plata se face cu card bancar se va deschide pagina procesatorului de plați după care ve-ti primi confirmarea de plata

În cazul plaților ramburs sau cu O.P. ve-ți primi un e-mail de confirmare cu sumarul comenzii după care va vom contacta pentru a va confirma livrarea.

Pentru orice informatii suplimentare, nu ezitați sa ne contactați.

Livrari & Retur

Link pagina ” Livrari & Retur ” detaliat

Produsele comandate se livrează în toată tara, în sistem door-to-door în localitățile deservite de FAN Courier. Pentru localitățile care nu se pot selecta ca adresa de livrare se aplica tarife suplimentare de transport. In acest caz va vom contacta pentru stabilirea unei metode alternative de livrare.

Produsele se afla in ambalajul original al producătorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pâna la livrare.

Taxe de livrare

1. În București
Plata cu cardul sau OP (ordin de plata) : 10,00 lei pentru primul kg. /destinaţie + 0.80 lei pentru fiecare kg suplimentar.

2. În țară (localitățile deservite de rețeaua FAN Courier)
Plata cu cardul sau OP (ordin de plata) : 10,00 lei pentru primul kg. /destinaţie + 0.80 lei pentru fiecare kg suplimentar.

In cazul în care plata se efectuează în sistem ramburs, la valorile prezentate mai sus se adaugă 5,00 Lei reprezentând taxa fixa de ramburs.

Valorile de mai sus nu includ TVA.

Livrea este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 Lei.

De menționat faptul ca în cazul plații cu OP, produsele vor fi expediate clientului după ce se are evidenta intrării banilor in cont.

Pentru comenzi de peste 20 de produse (în limita stocului disponibil) contactați-ne pentru o oferta personalizata.

Livrările se fac de Luni pana Vineri în intervalele orare 10:00 – 18:00, iar Sambată în intervalele orare 10:00 – 14:00.

Modalitati de plata

Link pagina ” Modalitati de Plata ” detaliat

Plata la Livrare, in numerar

Plata în numerar se face în lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul în care primiți factura prin mail. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranța deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (inclusiv Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, www.curlysalon.ro folosește sistemul PaySecure

Pentru finalizarea corecta a tranzacției, trebuie sa furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fără spatii), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PaySecure. Cleverkids.ro nu solicita și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Ordin de Plata

Plata prin Ordin de plata se face doar în baza facturii proforme emise de www.curlysalon.ro, în urma confirmării comenzii.

Livrarea cumpărăturilor se face numai după confirmarea plații conform detaliilor din factura proformă

În cazul persoanelor juridice pentru a intra în posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o împuternicire semnată.